4 Županije
7 podružnica
4 gradonačelnika/načelnika
39 gradskih/općinskih vijećnika
2 županijska vijećnika
30000 i više podupiratelja

Malo O nama

Nezavisna lista mladih je stranka pozitivne energije koja okuplja sve pametne ideje i prijedloge u korist društva postavljanjem javnih ciljeva ispred privatnih. Osim osnovnog načela, a to je briga za mlade i podizanje kvalitete života mladih obitelji želimo prije svega uvesti red i rad uspostavljanjem mjerila odgovornosti i rezultata. Želimo definirati sasvim nova mjerila kako bi nadoknadili ono što smo izgubili zadnjih godina. Naša generacija, mislimo na mlađu generaciju, ima ogromnu odgovornost u tom procesu. Ta odgovornost svima nama osobno ne može donijeti nikakvu počast niti blagostanje jer vrijeme u kojemu živimo je vrijeme osobnog odricanja i bolnog uvođenja reda u nered stvaran godinama. U djelovanju želimo staviti u funkciju najveći potencijal društva, a to su znanje i ljudi.

Naša Misija

Kako pokazati posebnost na cjelokupnoj političkoj sceni Hrvatske? Kako pokazati da si drugačiji od drugih? Tek su rijetki naravno toliko posebni i drugačiji da možda u svojoj budućnosti još uvijek ne pokušavaju stvoriti svoj renome ili brandirati svoje ime.
Možda je to i posljedica pristupa, žalosnog i malograđanskog  mainstream miljea, koji se a priorii protežirano preokupira javno prestižnim i umreženo moćnim likovima, a ignoriraju političke anonimuse (poput nas) – ne gledajući pri tome meritorni sadržaj koji nude već se nameću i forsiraju samo tri slova abecede, te se sve prepušta glodarskoj kritici miševa.

Naša strast

Mladost, želja i znanje su utkane u temelje našeg političkog djelovanja.
Na prvo mjesto stavljamo one koji dolaze iza nas te ne želimo u budućnosti prolaziti pokraj njih pognutih glava zbog činjenice da smo mogli nešto učiniti, a nismo.
Sasvim nebitno je li nismo mogli ili nismo htjeli, jer gdje ima volje, ima i načina.
Pokušati ćemo smanjiti razlike u našem društvu te ćemo nastojati omogućiti mirnu starost našim umirovljenicima.
Vjerujemo da možemo i hoćemo te se nadamo da ćete nam i Vi pomoći bez obzira na mimoilaženje mišljenja ili istomišljenost.
Dosta je! Pokrenimo se!

Glavni odbor

Ljudi su najveći i najvažniji resurs jedne države. Danas smo, nažalost, suočeni s velikim problemima iseljavanja i demografskim kolapsom države. To je izazov današnjice, a prijetnja budućnosti koji će moći biti rješivi jedino potpunim zaokretom u odnosu na trenutno stanje. I zato svu energiju našeg djelovanja usmjeravamo u potrebni zaokret, za bolje danas i sutra.

Petar Maretić

Predsjednik NLM-a

Ante Pranić

Zamjenik predsjednika NLM-a

Petra Radić

Zamjenica predsjednika NLM-a

Daša Dragnić

Predsjednica GO NLM-a

Zrinka Antunović Čotić

Zamjenica predsjednice GO NLM-a

Vedran Duvnjak

Član GO NLM-a

Anđelka Barišić

Članica GO i Glavna tajnica NLM-a

Željko Kokić Erceg

Član GO NLM-a

Matejas Jozipović

Član GO NLM-a

Mile Herceg

Politički tajnik NLM-a

Pretplatite se na naš Newsletter

Našim pretplatnicima šaljemo samo najvažnije vijesti i objave o djelovanju Nezavisne Liste Mladih. Obećajemo da nećemo slati spam i biti dosadni. 🙂