U Splitskoj-dalmatinskoj županiji formiran klub nezavisnih vijećnika

U Splitskoj-dalmatinskoj županiji formiran klub nezavisnih vijećnika

Formirali smo Klub vijećnika Nezavisne Liste Mladih (NLM). Radi se o novom klubu nezavisnih županijskih vijećnika u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Klub zasada broji pet županijskih vijećnika:

Ante Pranić, Ivan Kovačić, Ivan Andabak, Petar Maretić i Darko Svaguša.

S namjerom da budemo opcija optimizma, a jasno usmjerenog djelovanja prema mladima, odlučili smo se za formiranje kluba županijskih vijećnika sukladno odluci GO NLM-a. Cilj je učiniti ozbiljne korake za mlade danas i ubuduće, te time graditi društvo kakvo mladi i priželjkuju.

Želimo do kraja ovog mandata otvoriti vrata za dijalog i stvoriti temelje za zajedničko djelovanje svima koji s nama dijele razmišljanja i područja interesa u javnom djelovanju u našoj županiji.
Snagom ljudskih potencijala, prirodnih resursa i geografskog položaja, ova županija koja je srce Dalmacije može i treba bolje.

Kao gorući problem koji uzrokuje blokadu razvoja županije i veliki broj iseljavanja vidimo upravo ideološke prepirke. Želimo im stati na kraj i ostaviti ih iza leđa nas i naših sugrađana. Jedina ideologija za svaki naš korak su mladi i podizanje kvalitete života u Dalmaciji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *